ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ З ПИТАНЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НАСИЛЬСТВА СТОСОВНО ДІТЕЙ

23.04.2015

22 квітня 2015 року в приміщенні Наукової бібліотеки Української академії банківської справи Національного банку України відбувся одноденний тренінг для практичних психологів з питань попередження насильства стосовно дітей. Тренінг проводився у рамках реалізації проекту Ради Європи «Зміцнення та захист прав дітей в Україні».

Мета проекту – формування правосуддя, соціальних послуг і механізмів, дружніх до дітей, та викорінення всіх форм насильства над дітьми.

Проект Ради Європи має напрацьовані необхідні зміни до законодавства, які стосуються охорони здоров’я, соціальних послуг та захисту прав дітей.

Партнером проекту є Міністерство освіти і науки України.

Організатори тренінгу – Департамент управління освіти і науки обласної державної адміністрації, Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Українська академія банківської справи НБУ.

Метою тренінгу є оволодіння сучасними методиками щодо роботи з попередження насильства стосовно дітей.

Тренінг провели Павлиш Світлана Олегівна та Дегтеренко Анастасія Миколаївна – тренери, які працюють у рамках реалізації проекту.

Учасниками тренінгу стали практичні психологи позашкільних навчальних закладів області, методисти навчально-методичного Центру психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

У ході роботи тренінгу учасники ознайомились з європейськими методиками опитування дітей, які стали жертвою або свідком насильства та здобули практичні навички, необхідні в роботі психолога.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 6 і 6?

^Вгору