ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«ТВОРЧА РОДИНА – МІЦНА УКРАЇНА»

30.11.2015

У котре зібралась дружня родина педагогів, вихованців та їх батьків зразкової студії образотворчого мистецтва «Світ фарб» на відкритті виставки «Творча родина – міцна Україна».

«ТВОРЧА РОДИНА – МІЦНА УКРАЇНА» «ТВОРЧА РОДИНА – МІЦНА УКРАЇНА» «ТВОРЧА РОДИНА – МІЦНА УКРАЇНА» «ТВОРЧА РОДИНА – МІЦНА УКРАЇНА»
«ТВОРЧА РОДИНА – МІЦНА УКРАЇНА» «ТВОРЧА РОДИНА – МІЦНА УКРАЇНА» «ТВОРЧА РОДИНА – МІЦНА УКРАЇНА» «ТВОРЧА РОДИНА – МІЦНА УКРАЇНА»

Усі фото

Відкриття виставки розпочалося з урочистої частини. Юні художники, які вміють вправно малювати цього разу гарно співали, вірші читали, одним словом дарували свою творчість глядачам.

За доброю традицією відкриття виставки не обійшлось без майстер-класу з виготовлення родинного оберегу. Батьки та члени родин вихованців з задоволенням долучились до творчого процесу та допомагали дітям у виготовленні складних елементів.

На виставці «Творча родина – міцна Україна» матусі, татусі, бабусі, прабабусі, тітоньки презентують свої доробки, виконані у різних техніках: вишивка хрестиком, гладдю, бісером. Представлені роботи у техніці де-купаж, витинанка, аплікація з соломки, стрічкова пластика, бісероплетіння, солоне тісто, м’яка іграшка та декоративні вироби з металу.

Бажаємо родині зразкової студії образотворчого мистецтва «Світ фарб» подальшого розвитку, натхнення й процвітання.

Усіх бажаючих запрошуємо до студії «Світ фарб» (кабінет 106, вул.Августовська, 14а) на перегляд експозиції виставки «Творча родина – міцна Україна».

актив дитячого самоврядування
відділу художньо-естетичного виховання

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 9?

^Вгору