ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

У гості ходили – до творчої родини ЗАПРОСИЛИ

18.09.2017

Осінніми теплими днями вихованці художньо-естетичного відділу обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю завітали до своїх однолітків, що навчаються у загальноосвітній школі №24 щоб презентувати свою творчість та запросити до творчої родини гуртків відділу. Кожен мав змогу обрати гурток за уподобаннями.

Педагоги відділу запропонували переглянути мультимедійну презентацію про діяльність гуртків за мистецькими напрямами, випробувати свої здібності під час майстер-класів та конкурсів. А вихованці гуртків зі сцени підтвердили важливість позашкільної освіти на власному прикладі.

Школярі з заохоченням взяли участь у заході. Одним сподобалось співати і вони з задоволенням пройшли кастинг й заспівали караоке. Другі вподобали для подальших занять гурток графіки та малювання на воді «Аквафлоріс», гурток декоративно-прикладного мистецтва «Дивосвіт», познайомитись як власноруч створювати об’ємні поробки із кольорового картону, паперу, серветок, природнього матеріалу; декоративні панно у техніці квілінг.

А ті дівчатка і хлопчики, що забажали власноруч намалювати картину чи створити оригінальну поробку, взяти участь у престижній виставці, опанувати мистецтво малюнка, графіки та живопису, оволодіти майстерністю декоративно-ужиткового мистецтва – записались до зразкової студії образотворчого мистецтва «Світ фарб».

Розвинути вокальні здібності, здобути досвід виступів під час концертів і конкурсів запросив вокальний колектив «Каскад». У вокальному гуртку «Антарес» юні співаки набувають досвід вірного співу сучасних естрадних пісень. Гуртки вокального напряму є чудовою сходинкою до престижних талант шоу та майбутньої професії.

Завдяки здійсненій роботі гуртки відділу поповнились новими вихованцями. Проте роботу не завершено.

Тож з радістю чекаємо у гуртках та творчих об’єднаннях відділу усіх бажаючих долучитись до ТВОРЧОЇ РОДИНИ.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 6 і 7?

^Вгору