ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

У Львові лунали «СУРМИ!!!» задля Сумчанки

04.12.2015

В перший день грудня на сцені Національного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької у місті Львові відбулося справжнє дійство – Гала-концерт переможців Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги».

Сумську область представляла Загорулько Анастасія, вихованка зразкової студії образотворчого мистецтва «Світ фарб» комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (керівник Москаленко Ольга Анатоліївна) переможниця у номінації «Живопис».

У Львові лунали «СУРМИ!!!» задля Сумчанки

Сцена театру зібрала кращих із кращих хто своєю творчістю доносить до душі кожного з нас патріотичний дух та настрій. Учасниками фестивалю стали десятки тисяч молодих українців. «Сурми звитяги» запалили їхні серця невгасимою любов’ю до України.

За підсумками журі з високої сцени були визначені кращі мистецькі колективи у таких номінаціях: «Вокальні ансамблі», «Хорові колективи», «Оркестри», «Сучасна хореографія», «Художнє читання» «Авторська поезія», «Літ.-муз. Композиція», «Живопис», «Листівка».

«Сурми звитяги» запалили серця творчої еліти невгасимою любов’ю до України. Пісні з репертуару фестивалю нині лунають на позиціях українських бійців у зоні АТО.

Вражало те, що наймолодші учасники, глибоко розуміють українське патріотичне мистецтво та з яким натхненням і майстерністю відтворюють його на сцені. Особливо це було помітно у виступах з авторськими віршами та піснями.

Бажаємо Анастасії і її керівникові Ользі Анатоліївна натхнення та подальших творчих злетів!!!

актив дитячого самоврядування
відділу художньо-естетичного виховання

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 5.

^Вгору