ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

У місті Глухів Сумської області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з судномодельного спорту

21.07.2016

14-18 липня 2016 року у місті Глухів Сумської області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з судномодельного спорту (секція «М» - швидкісні радіокеровані моделі з електродвигунами), організовані Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та Глухівським міським центром позашкільної освіти.

Для участі в заході до міста Глухів завітали дев’ять команд з 8 регіонів України: Волинської, Полтавської, Сумської, Житомирської, Кременчуцької, Херсонської, Рівненської областей та міста Києва, всього на змагання прибуло 43 учасника.

Програмою заходу було передбачено змагання у шести категоріях: ECO mini expert, ECO expert, ECO mini team, F1E, F3E.

Команду Сумської області представляли вихованці Глухівського міського центру позашкільної освіти (Устінов Олег, Борщ Дмитро, Туман Кирило, Дудченко Крістіна, Малорошвило Дмитро) під керівництвом Грудини Миколи Михайловича.

Впевнену перемогу та кубок змагань з судномодельного спорту здобула команда Полтавської області;

на другому місцікоманда Сумської області;

третє місце посіла команда Житомирської області.

Усіх переможців змагань було нагороджено дипломами Українського державного центру позашкільної освіти та медалями, а команди-переможниці - дипломами і кубками.

Вітаємо переможців та призерів Всеукраїнських змагань з судномодельного спорту та бажаємо всім учасникам нових перемог та вдалих стартів!

Всі фото...

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 7 й 4.

^Вгору