ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

У місті Конотоп Сумської області відбулися Всеукраїнські змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту

05.07.2016

20-24 червня 2016 року у місті Конотоп Сумської області відбулися Всеукраїнські змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту у класах вільнолітаючих моделей, організовані Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та Конотопським міським центром дитячої та юнацької творчості.

Для участі в заході до міста Конотоп завітали дванадцять команд з 10 регіонів України: Харківської, Львівської, Дніпропетровської, Чернігівської, Полтавської, Сумської, Волинської, Рівненської, Закарпатської областей та міста Києва, всього на змагання прибуло 66 учасників.

Програмою заходу було передбачено змагання у шести категоріях: F-1-В, F-1-Н, F-1-A, F-1-G, F-3-j, F-1-P.

Команду Сумської області представляли вихованці Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (Маліновський Максим, Хомік Єгор, Журавель Кирил, Паладін Ростислав, Леончук Ярослав, Братусь Дмитро) під керівництвом Коломійця Миколи Олександровича.

Впевнену перемогу та кубок змагань з авіамодельного спорту у класах вільнолітаючих моделей здобула команда Львівської області;

на другому місцікоманда Харківської області;

третє місце посіла команда Дніпропетровської області.

Команда Сумської області посіла 5місце. В особистому заліку Паладін Ростислав завоював три срібні медалі.

Усіх переможців змагань було нагороджено дипломами Українського державного центру позашкільної освіти та медалями, а команду-переможницю - дипломом і кубком.

У відновлених з 2016 року змаганнях на Кубок Українського державного центру позашкільної освіти з вільнолітачих авіамоделей «малих форм» команди показали такі результати:

перше місце виборола команда Львівської області;

друге місцекоманда Дніпропетровської області;

третє місцекоманда Чернігівської області.

Всеукраїнські змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту стали останнім етапом у відборі до юнацької збірної команди України на змагання Чемпіонату Європи з вільнолітаючих моделей 2016 року серед юнаків, які відбудуться у Македонії. Побажаємо нашим юним авіамоделістам якнайкраще захистити честь України у змаганнях міжнародного рівня.

Вітаємо переможців та призерів Всеукраїнських змагань з авіамодельного спорту та бажаємо всім учасникам нових перемог та довгих польотів!

Всі фото...

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 9.

^Вгору