ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

У СВІТІ КРАЄЗНАВЧИХ ВІКРИТТІВ

23.12.2016

До всього треба дотику душі
І вічний пошук й крила для польоту...

22 грудня 2016 року на базі Обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «У світі краєзнавчих відкриттів». Захід має власну історію – вже 16 років поспіль консолідує навколо ідеї активізації краєзнавчої роботи учнівської молоді всіх небайдужих.

Конференція ініціюється з метою залучення учнівської молоді до пошуково-дослідницької діяльності, виховання поваги та бережливого ставлення до історико-культурної спадщини українського народу.

Учасниками конференції стали близько 40 юних краєзнавців області, що працювали на секціях Всеукраїнської експедиції учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край» та Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» (історичний та природничий напрям).

Конференція проходила у форматі захисту-презентації учнівських пошуково-дослідницьких робіт.

У межах конференції відбувся круглий стіл для керівників делегацій «Формування громадянської свідомості, виховання патріотизму та духовності засобами екскурсійної діяльності», під час якого педагоги представили рекламну продукцію, що відображає екскурсійний і краєзнавчий матеріал свого регіону.

Учасники конференції прийшли до єдиної думки, що в скрутний для нашої країни час, ураховуючи події, що відбуваються на сході України, обов'язком кожного громадянина нашої держави є вивчення та збереження історичної та культурної спадщини українського народу.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 6.

^Вгору