ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Участь у міських змаганнях з початкового технічного моделювання серед вихованців закладів позашкільної освіти у дистанційному режимі

21.12.2020

17 грудня 2020 року дві команди комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю взяли участь у змаганнях з початкового технічного моделювання серед вихованців закладів позашкільної освіти у дистанційному режимі. Команди ОЦПО та РТМ представляли вихованці гуртків «Умілі руки»: Юрій Посукан та Аріна Індило, Єлизавета Хлусова та Максим Даниленко (керівник Гаєва Людмила Валентинівна).

Змагання проходили в три етапи: І етап – теоретичний залік (тестування), ІІ – практичний залік (виготовлення за розгорткою паперової моделі транспортної техніки з втіленням особистого інженерно-конструкторського задуму); ІІІ – технічний опис паперової моделі транспортної техніки з втіленням особистого інженерно-конструкторського задуму.

При оцінюванні конкурсних завдань враховувались правильні та чіткі відповіді стосовно теоретичного заліку, а стосовно практичної роботи: вирізання, складання, склеювання та естетичний вигляд роботи.

За підсумками роботи суддівської колегії змагань у особистому заліку Посукан Юрій посів ІІІ місце.

Всі учасники отримали цікавий досвід участі у дистанційному заході та гарні емоції.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 3 + 1.

^Вгору