ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Участь у Відкритих змаганнях на Кубок України серед учнівської молоді з автомодельного спорту (до 13 років, трасові моделі)

26.07.2013

З 10 по 15 червня на базі Львівського обласного центру науково – технічної творчості учнівської молоді відбулися Відкриті змагання на Кубок України серед учнівської молоді з автомодельного спорту (до 13 років,трасові моделі). Програмою Чемпіонату передбачалася особисто-командна першість у чотирьох спортивних класах моделей.

Учасниками змагань стали понад 50 спортсменів з дев’яти областей України та м. Київ.

До складу збірної команди Сумської області увійшли вихованці Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю і Сумського міського центру науково-технічної творчості молоді (керівник команди Лощонов С.А.). Два учасники команди брали участь у подібних змаганнях вперше, але, незважаючи на це, продемонстрували хороші результати. У напруженій боротьбі команда Сумської області виборола I місце, зі значним відривом за сумою балів від інших учасників

 

Участь у Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі)

 

Наприкінці червня 2013 року збірна команда Сумської області взяла участь у Всеукраїнських змаганнях учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі), які проходили у м. Чернігів.

До складу команди увійшли вихованці авіамодельних гуртків Конотопського міського центру дитячої та юнацької творчості, керівник гуртка Соловей О.В. та Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, керівник гуртка Коломієць М.О.

Серед дев’яти команд-учасників команда Сумської області стала призером і посіла III місце. У командній першості «Малі форми» наші спортсмени також вибороли III місце.

Особисті перемоги мають Горбань Микола, якій посів III місце у класі моделей F3J, та Ніколаєв Андрій ? у класі моделей F1B він став другим.

 

Інформація про Всеукраїнські змагання серед учнівської молоді та Відкритий чемпіонат України з судномодельного спорту (Клас моделей «М»)

 

З 3 по 7 липня 2013 року на базі Глухівського міського центру дитячої та юнацької творчості на території озера Скоропадського відбулися Всеукраїнські змагання серед учнівської молоді та Відкритий чемпіонат України з судномодельного спорту в секції «М» (швидкісні радіокеровані моделі).

У змаганнях взяли участь 102 спортсмени з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Полтавської, Луганської, Миколаївської, Рівненської Сумської, Хмельницької, Чернігівської областей, м. Київ та м. Севастополь). До участі у змаганнях було допущено 328 моделей у 28 класах.

До складу команди Сумської області увійшли вихованці судномодельного гуртка Глухівського міського ЦДЮТ. У Всеукраїнських змаганнях серед учнівської молоді Юрій Примаков у класі моделей ЕСО mini expert виборов золоту медаль. Виступаючи в командній гонці моделей класу ECO TEAM mini Юрій Примаков та Дмитро Степченко посіли другу сходинку п’єдесталу, отримавши срібні медалі.

За результатами змагань команда Сумської області, керівник Грудина М.М., у Всеукраїнських змаганнях серед учнівської молоді з судномодельного спорту посіла четверте місце.

У цьому ж складі команда взяла участь у Відкритому чемпіонаті України. В особистому заліку наші спортсмени показали досить високі результати. А саме: Юрій Примаков – І місце в класі моделей ECO mini expert, ІІ місце в класі моделей ECO standart, ІІ місце в класі моделей ECO TEAM mini, ІІ місце в класі ECOTEAM; Дмитро Степченко – ІІ місце в класі ECO mini, ІІ місце в класі ECO TEAM mini; Олег Устінов посів ІІІ місце в класі моделей mini HYDRO; Петрушов Сергій – І місце в класі HYDRO 2.

У командному заліку Відкритого чемпіонату України команда Глухівського міського ЦДЮТ, тренер Грудина М.М., виборола ІІ місце і була нагороджена Кубком.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 2.

^Вгору