ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Участь України у Чемпіонаті світу з судномодельного спорту

15.08.2013

З 1.08 по 11.08 2013 року у старовинному мальовничому місті Гент (Бельгія) проходив Чемпіонат світу з судномодельного спорту (секція «М»- швидкісні радіокеровані моделі), учасниками якого були 250 спортсменів з 17 країн.

У складі збірної України у цих змаганнях брали участь спортсмени-моделісти, вихованці Глухівського ЦДЮТ Юрій Примаков, Дмитро Степченко, Павло Мірошниченко з тренером Миколою Грудиною.

За десять днів змагань Юрій Примаков спромігся дійти до фінальних перегонів класів ЕКОstandart, miniEKOteam, EKOteam.

Прикра поломка в фіналі моделей ЕКОstandart не дала можливості Юрію стати переможцем змагань. У фіналі моделейminiEKOteam – командні перегони напарник Юрія Примакова допустився помилки і команда отримала дискваліфікацію.

Та в останніх фінальних перегонах моделей EKOteam (командні перегони) наш юний спортсмен зміг мобілізувати свої знання та навички - разом із своїм напарником із Полтави в напруженій боротьбі виборов друге місце, пропустивши вперед команду Болгарії і залишивши позаду команди з Росії та Китаю, які вважалися лідерами змагань.

Тож на Позашкільний олімп Сумщини стали Юрій Примаков та його тренер М. М. Грудина. Заслужена срібна нагорода - це результат кропітливої багаторічної праці педагога і вихованця.

Вітаємо з перемогою! Бажаємо нових перемог і звершень!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 8 і 8?

^Вгору