ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Увага конкурс «Джерело творчості»!!!

30.10.2013

Проходить Всеукраїнський конкурс майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка-2014». Матеріали подаються до Комунального закладу Сумської обласної ради – Обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю до 1 січня 2014 року.

У Конкурсі беруть участь керівники гуртків соціально-реабілітаційного, гуманітарного, науково-технічного напрямів позашкільної освіти та керівники дослідницько-експериментальних гуртків таких відділень: літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство (українська, світова, російська література, літературна творчість); мовознавство; філософія та суспільствознавство; технічні науки; комп’ютерні науки; математика; фізика і астрономія; економіка.

Звертаємо увагу, що керівники дослідницько-експериментальних гуртків секцій «Фольклористика», «Мистецтвознавство» відділення літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства будуть брати участь у Конкурсі в 2016 році.

Для участі у конкурсі керівники гуртків представляють власний досвід роботи, розробки занять та масових заходів, фрагмент заняття. При оцінюванні конкурсних робіт рекомендуємо використовувати орієнтовні критерії, що додаються.

Чекаємо на кращу презентацію педагогічного досвіду!!!

Деталі: www.ocpo.sumy.ua/koordinacijna-robota/umovi-provedennja-zaxodiv.html

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 8.

^Вгору