ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Вдале закінчення року

16.12.2015

4-6 грудня у м. Стрий Львівської області на базі Стрийської міської станції юних техніків відбулися Всеукраїнські відкриті змагання на Кубок України з автомодельного спорту серед учнівської молоді (кордові моделі у приміщеннях), організовані Українським державним центром позашкільної освіти. Змагання зібрали наймолодших автомоделістів України. Змагалися 46 учасників вісьми команд з Хмельницької, Сумської, Львівської, Житомирської, Волинської та Дніпропетровської областей, а також дві команди Стрийської міської станції юних техніків. Серед 62 моделей юних конструкторів та винахідників – розгорнулася запекла боротьба за нагороди Кубку України.

Сумську область котрий рік поспіль представляла команда Глухівського міського центру позашкільної освіти у складі Іван Науменко, В’ячеслав Ковальов, Максим Бабак, Данило Тимофєєв та Геннадій Кардашов – тренер, керівник гуртка «Автомодельний».

Максим Бабак в особистому заліку виборов третє місце і отримав бронзову нагороду.

На змаганнях не було переможених – всі учасники показали високі результаті, які різнилися один від одного менше, ніж на 0,01 секунди!

Підсумком змагань стали призові місця заліку команд по областях, які розподілились таким чином:

перше місце команда Хмельницької області;

друге місце команда Львівської області;

третє місце команда Сумської області - МЦПО м.Глухів.

Призери та переможці змагань нагороджені кубками та медалямиУкраїнського Державного центру позашкільної освіти та федерації автомодельного спорту України.

Побажаємо юним автомоделістам та їх тренеру подальших успіхів.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 8 і 8?

^Вгору