ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Веб-квест «Безпека в Інтернеті»

23.04.2018

У науково-технічному відділі обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю продовжився цикл нестандартних занять.    22 квітня 2018 року естафету прийняли вихованці гуртків «Інформатика» (керівник гуртка Євгенія Статівка) та «Основи інформаційних технологій» (керівник гуртка Сергій Статівка). Заняття з теми «Безпека в Інтернеті» було проведено у формі веб-квесту.

Учасники об’єдналися в команди і обрали одну із запропонованих ролей: «Користувач мережі», «Консультант з програмного забезпечення», «Юрист» та «Психолог». Кожна група шукала відповіді на питання, використовуючи запропоновані інтернет-ресурси. Результатом роботи кожної команди стала міні-презентація, в якій вихованці змогли відповісти на головне питання веб-квесту: «Як зробити світ Інтернету безпечним для себе і свого комп’ютера».

Веб-квест «Безпека в Інтернеті» продемонстрував навички та вміння вихованців з пошуку інформації в Інтернеті, правильного використання інтернет-ресурсів, уміння працювати в колективі, аналізувати, систематизувати знайдену інформацію та робити висновки. Вихованці також познайомилися з правилами етикет-спілкування, дізналися про небезпеки, що можуть очікувати в мережі Інтернет.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 2 і 1?

^Вгору