ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді на Кубок України з автомодельного спорту (трасові моделі)

07.11.2017

З 02 по 05 листопада 2017 року у м. Дніпро на базі КПНЗ «Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді» відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді на Кубок України з автомодельного спорту (трасові моделі).

Змагання зібрали учасників з 11 регіонів України: з Чернівецької, Чернігівської, Миколаївської, Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Рівненської, Сумської областей та міст Київ і Луцьк.

Сумську команду представили вихованці Сумського міського центру науково технічної творчості та Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддюГузела Андрій, Шишов Ростислав, Твердохліб Артем, Буділовський Олександр під керівництвом керівника гуртка Сергія Анатолійовича Лощонова.

У загальному заліку наша команда посіла друге місце, поступившись спортсменам з Чернівецької області та отримала кубок срібних призерів. Учасники команди також були нагороджені дипломами Українського державного центру за перемоги в класі моделей «Ретро» – ІІ місце, «F–1/24» – ІІ місце.

Вітаємо переможців!!!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 4?

^Вгору