ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Відбулися обласні змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

28.03.2016

26 березня 2016 року на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулися обласні змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.

Організатор змагань – комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Початкове технічне моделювання – це перші кроки до пізнання цікавого світу техніки, перші спроби власної творчої діяльності, опанування молодшими школярами початковими технічними та технологічними знаннями, вміннями і навичками.

У змаганнях взяли участь вихованці позашкільних навчальних закладів області, а саме: Сумського міського Центру науково-технічної творчості молоді, Недригайлівського районного Будинку дитячої та юнацької творчості, Глухівського міського центру позашкільної освіти, Кролевецької районної станції юних техніків, Шосткинської міської станції юних техніків, Конотопської станції юних техніків, Будинку дитячої та юнацької творчості Буринської районної ради, Сумської районної станції юних техніків, Лебединського центру позашкільної освіти, Путивльського районного центру позашкільної роботи, «Палацу дітей та юнацтва» Тростянецької районної ради, Обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, «Центру дитячої та юнацької творчості» Білопільської районної ради.

Програмою змагань передбачалося теоретичне тестування, виготовлення моделей транспортної техніки та випробування планера на дальність польоту.

Роботи учасників змагань оцінювало компетентне журі, яке враховувало правильні відповіді стосовно теоретичного заліку, якість виготовлення (вирізання та формування розгорток моделі) транспортної техніки, якість виготовлення та дальність польоту планера.

Хвилювання вихованців та керівників команд було видно неозброєним оком, адже завдання були не з легких. Але, не зважаючи на складність, учасники змагань продемонстрували високий рівень теоретичної та практичної підготовки.

За підсумками проведення змагань переможцями в командній першості стали: диплом І ступеня – команда Шосткинської міської станції юних техніків-1, диплом ІІ ступеня – команда Лебединського центру позашкільної освіти та команда Шосткинської міської станції юних техніків-2, диплом ІІІ ступеня – команда Кролевецької районної станції юних техніків.

Також було підбито підсумки в особистому заліку в кожному з трьох етапів змагань. На I етапі – «Теоретичний залік» переможцями стали: 1 місце - Бармін Сергій (Шосткинська міська станція юних техніків) та Васильчук Микола (Сумський міський Центр науково-технічної творчості молоді); 2 місце - Коростіль Віктор (Лебединський центр позашкільної освіти), Меркун Іван (Сумська районна станція юних техніків) та Жила Денис (Кролевецька районна станція юних техніків); 3 місце - Власенко Андрій («Палац дітей та юнацтва» Тростянецької районної ради). На II етапі – «Виготовлення транспортної техніки» переможцями стали: 1 місце - Бармін Сергій (Шосткинська міська станція юних техніків); 2 місце - Коростіль Віктор (Лебединський центр позашкільної освіти); 3 місце - Пата Маргарита (Шосткинська міська станція юних техніків) та Лущенко Анжела (Шосткинська міська станція юних техніків). На III етапі – «Випробування планера на дальність польоту» переможцями стали: 1 місце - Плахотний Павло (Недригайлівський районний Будинок дитячої та юнацької творчості) та Сергієнко Ліана (Шосткинська міська станція юних техніків); 2 місце - Хвостик Іван (Обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю); 3 місце - Ніштенко Денис (Недригайлівський районний Будинок дитячої та юнацької творчості) та Бармін Сергій (Шосткинська міська станція юних техніків).

Переможці змагань були нагороджені дипломами та грамотами Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Всі фото...

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 7?

^Вгору