ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Відбулися обласні змагання учнівської молоді з ракетомодельного спорту

08.06.2016

Ракетомоделізм – це один із найцікавіших видів дитячої науково-технічної творчості. Щорічно вихованці технічних гуртків змагаються на першість Сумської області в обласних змаганнях учнівської молоді з ракетомодельного спорту, де вони можуть показати набуті ними навички та уміння в ракетомоделюванні.

З 02 по 04 червня 2016 року Сумським обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю на базі Шосткинської міської станції юних техніків були організовані та проведені обласні змагання учнівської молоді з ракетомодельного спорту.

У змаганнях взяли участь 8 команд: Глухівського міського центру позашкільної освіти, Шосткинської міської станції юних техніків, Сумської районної станції юних техніків, Охтирського міського центру позашкільної освіти – Мала академія наук, Улянівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Білопільського району, Тучненського навчально-виховного комплексу Білопільського району, спортивно-технічної лабораторії Шосткинського казенного заводу «Імпульс», Роменського центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Змагання проходили за 4 класами моделей ракет: «S4A» (модель жорсткого ракетоплану на тривалість польоту), «S6A» (модель ракети на тривалість польоту зі стрічкою), «S9A» (модель ротошута на тривалість польоту) та «S7» (ракети-напівкопії).

Вражаючі запуски копій ракет та ракетопланів продовжувались три дні, відображаючи високу майстерність гуртківців та їхніх керівників. Був продемонстрований високий реалізм польотів та посадки моделей.

За підсумками змагань переможцями у загальній командній першості стали:

І місцекоманда Глухівського міського центру позашкільної освіти, керівник команди Журенко А.В.;

ІІ місцекоманда Шосткинської спортивно-технічної лабораторії «Імпульс», керівник команди Лавриненко М.В.;

ІІІ місцекоманда Сумської районної станції юних техніків, керівник команди Саєнко О.М.

Переможці змагань були нагороджені дипломами Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, кубками та медалями.

Вітаємо учасників змагань з гарними результатами та бажаємо успіхів в подальшому розвитку та набутті знань і навичок!

Висловлюємо щиру вдячність директору, Манаковій Тетяні Анатоліївні, та всім працівникам Шосткинської міської станції юних техніків за допомогу в організації цих змагань.

Бажаємо усім благополуччя, мирного неба над головою та нових спортивних досягнень.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 1.

^Вгору