ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Відбувся обласний семінар-практикум керівників гуртків авіа- та ракетомоделювання

18.11.2017

17-18 листопада 2017 року на базі Глухівського міського центру позашкільної освіти відбувся обласний семінар для керівників гуртків авіа- та ракетомодельного спорту з теми: «Шляхи вдосконалення роботи гуртків спортивно-технічного профілю».

В обговоренні теми семінару взяли участь 21 педагог з 12 позашкільних навчальних закладів.

Під час семінару завідувач науково-технічного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Статівка Сергій Олексійович розповів присутнім про стан, загальні тенденції та актуальні завдання розвитку авіа- та ракетомодельного спорту в Україні та в області, проаналізував участь команд в масових заходах всіх рівнів з авіа- та ракетомодельного спорту й звернув увагу на проблеми, досягнення та перспективи.

Під час роботи секції авіамоделювання Коломієць Микола Олександрович ознайомив присутніх з рішеннями Всеукраїнського семінару. Керівники гуртків обговорили питання організації та проведення змагань з технічних видів спорту, програмно-методичного забезпечення навчально-виховного процесу, правила проведення обласних та всеукраїнських змагань.

На секції ракетомоделювання Гапон Юрій Васильович розповів про особливості підготовки обласних змагань учнівської молоді з ракетомодельного спорту. Присутні обговорили умови проведення змагань, поділилися власним досвідом по виготовленню моделей.

Учасниками семінару було опрацьовано багато нагальних питань по кожному з напрямів роботи, відбувся обмін досвідом, який був надзвичайно конструктивним та дієвим.

На завершення заходу було обговорено питання організації, місця проведення обласних змагань учнівської молоді з авіа- та ракетомодельного спорту, основні вимоги до класів моделей.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 4.

^Вгору