ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Відкриті заняття в межах тижня педмайстерності

18.02.2021

Під час відкритих занять, що проходять у межах Тижня педагогічної майстерності, ділилися досвідом організації освітнього процесу керівники гуртків еколого-натуралістичного відділу Гайкова Наталія Миколаївна, Федченко Тетяна Миколаївна.

На занятті «Лікарські рослини» вихованці гуртка «Природа рідного краю» (керівник Гайкова Н.М.) ознайомилися з лікарськими рослинами, що ростуть на Сумщині, їх властивостями, використанням у народній медицині. У підсумку – діти виготовили тематичний лепбук «Лікарські рослини».

Під час заняття гуртка «Дитина і довкілля» (керівник Федченко Т.М.), вихованці школи раннього творчого розвитку дитини «Сонечко» засобами дослідницько-експериментальної діяльності довели, що повітря має вагу, займає всі порожнини, необхідне всім живим істотам на Землі.

P.S. Творчі, ініціативні педагоги еколого-натуралістичного відділу запрошують всіх бажаючих на засідання методико-педагогічної студії з теми «Еколого-натуралістична творчість: дитяче та учнівське дослідництво», що відбудеться 23 лютого 2021 року за адресою: вул. Аерофлотська, 1; початок об 11.00.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 1 й 8.

^Вгору