ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Відпочинок - просто клас! Знову прийдемо до вас!»

16.07.2013

З 1 по 14 липня 2013 року в обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю тривала друга зміна профільного оздоровчого табору «Веселковий двір», у якому відпочивало 100 вихованців віком від 6 до 14 років. Пріоритетними напрямами роботи табору були оздоровлення, загартування, формування творчих здібностей вихованців. Реалізація таких завдань забезпечувалася використанням традиційних та інноваційних форм освітньо-виховної роботи під час проведення організаційно-масових заходів.

Весело, цікаво проходив кожен день табірної зміни. Щоденна ранкова зарядка сприяла створенню позитивного і бадьорого настрою. Протягом дня діти займалися улюбленими справами у творчих майстернях, студіях, гуртках. Для вихованців були організовані цікаві подорожі, зустрічі з мальовничими куточками нашого міста, конкурси, вікторини, спортивні змагання, під час яких діти демонстрували свою загартованість, спортивну силу, міцність та ерудованість.

Цікавими та пізнавальними для вихованців табору «Веселковий двір» стали конкурсно-розважальні програми «Країна гри», «Готуємо переможців», «Фантазії літа», «У гостях у казки» тощо. Найяскравіші враження в дітей залишилися після участі в розважальній програмі «Літо веселкове». На зеленій галявині діти перетворилися на індійців! Яскраво розмальовані обличчя, різнокольорові головні убори з пір’я та голосні заклики надавали справжнього переможного настрою! Усі племена «індійців» стійко підкорювали перешкоди, виконували складні завдання, виборювали перемогу в різноманітних змаганнях за право володіти тандемом.

Відпочинок у дитячому парку «Казка» подарував вихованцям захоплююче враження після відвідання улюблених атракціонів. Під час відвідування краєзнавчого музею діти ознайомилися з про побутом і звичаями прабабусь і прадідусів, а екскурсія містом відкрила багато нового в знайомих вулицях, будівлях і пам’ятниках. У театрі юного глядача на дітей чекала вистава «Елена Премудрая».

Надовго запам’ятається вихованцям подорож до страусиної ферми у с. Верхня Сироватка. Діти власноруч годували африканських та австралійських страусів, каталися на них, спостерігали за іншими екзотичними тваринами та птахами. Із великим задоволенням відвідали кінологічну станцію, де дізналися про життя, звички та дресирування собак. Під час екскурсії до пожежної частини № 2 діти дізналися багато нового й корисного про види пожежної техніки та її призначення, правила пожежної безпеки, що дало змогу вихованцям відчути себе юними вогнеборцями.

У профільному оздоровчому таборі «Веселковий двір» панувала весела, дружня атмосфера. Дитячі посмішки та девіз «Відпочинок – просто клас! Знову прийдемо до вас!» – підсумок роботи літнього профільного оздоровчого табору «Веселковий двір» і перспектива подальшої творчої співпраці педагогів і вихованців у новому навчальному році.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 7?

^Вгору