ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Виготовлення сувеніру до Дня матері

19.04.2018

В межах Тижня нетрадиційних занять у науково-технічному відділі проходять цікаві, емоційно насичені заняття із застосуванням інноваційних педагогічних технологій. Заняття на тему: «Виготовлення сувеніру до Дня матері», проведене за технологією бінарних занять керівниками технічних гуртків Іриною Володимирівною Олефіренко та Людмилою Валентинівною Гаєвою вразило усіх присутніх.

Під час першої частини заняття вихованці гуртків «Умілі руки» та «Основи володіння ПК» ознайомлювалися з історією свята, народними прислів’ями, загадками, казками, а також підібрали чуйні слова і цікаві ідеї подарунків-саморобок для своїх матусь. Найкращі слова про матер-берегиню роду гарно звучали з уст дітей.

Продовженням бінарного заняття стала практична робота з виготовлення сувенірів – кошиків із квітами. Діти із задоволенням виготовили подарунки для своїх мам.

Бінарне заняття відбулося в надзвичайно теплій і дружній атмосфері. Педагоги, які відвідали заняття, мали можливість ознайомитися з елементами ед’ютейменту – нової педагогічної технології, що передбачає поєднання освітньої й анімаційної складових.

 

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 8.

^Вгору