ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Вітаємо наших переможців!!!

13.10.2014

З 7 по 9 жовтня в столиці відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6–8 класів. Конкурс проводився в чотирьох номінаціях: «Екологія», «Біота», «Рекреація» і «Господарське використання».

На урочистому відкритті, що відбулося у Національному музеї Тараса Шевченка, директор Національного центру «Мала академія наук України» Оксен ЛІСОВИЙ привітав учасників конкурсу та побажав чесної боротьби та гідної перемоги. До привітального слова також долучився український письменник, літературознавець, редактор, генеральний директор Національного музею Тараса Шевченка Дмитро СТУС:

Під кінець усі присутні мали змогу насолоджуватись виступом гурту «Хорея Козацька», який пропонував до уваги стародавню українську музику, що звучить по-новому.

Другий день конкурсу був присвячений захисту дослідницьких робіт. До складу експертної комісії фінального етапу конкурсу були залучені наукові співробітники Національного університету біоресурсів і природокористування та Інституту гідробіології НАН України.

Увечері були оголошені переможці. З команди Сумської області призові місця зайняли: ГУЛАКОВА Наталія, учениця 8 класу Глухівської ЗОШ № 6 – ІІ місце в номінації «Рекреація», КАНІВЕЦЬ Дарина, учениця 6 класу Охтирської ЗОШ № 8 – ІІІ місце в номінації «Біота», СУХОМЛИН Аліна, учениця 9 класу Сумської СШ № 7 – ІІІ місце в номінації «Екологія», РОДЧЕНКО Костянтин, учень 9 класу Роменської СЗОШ № 1 – ІІІ місце в номінації «Рекреація».

На урочистому закритті конкурсу теплі слова і найкращі побажання молоді фіналісти почули від наукового співробітника лабораторії біологічно активних сполук Інституту гідробіології НАН України, кандидата біологічних наук Мирослава МАРДАРЕВИЧА:

― У цьому конкурсі немає переможених і переможців, усі його учасники ― вже переможці цього конкурсу, бо ви отримали надзвичайне багатство: ви займалися науковою роботою, ви спілкувалися з товаришами, ви отримали досвід.

Сонячний день ставав ще світлішим від сяйва радісних усмішок і теплих слів під час урочистого вручення дипломів переможців.

Ми також долучаємося до привітань та бажаємо нашим переможцям нових звершень та успіхів на науковій ниві.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 3.

^Вгору