ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Вітаємо переможців!

28.01.2015

Підбито підсумки відкритого рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників» у 2014 році.

Захід проводиться з метою виявлення творчо працюючих педагогічних колективів позашкільних навчальних закладів, розповсюдження передового педагогічного досвіду, пошуку інноваційних ідей та технологій щодо оновлення змісту навчання та виховання дітей, формування іміджу позашкільних навчальних закладів, публічного визнання внеску позашкільних навчальних закладів у розвиток системи освіти.

У 2014 році на розгляд експертної комісії було представлено матеріали 45 позашкільних навчальних закладів із 13 областей України.

Золота когорта позашкільників області поповнилася ще одним закладом. Педагогічний колектив Білопільського районного центру дитячої та юнацької творчості став переможцем Рейтингу в категорії «Позашкільні навчальні заклади районного підпорядкування», нагороджений дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Оцінювання якості позашкільної освіти продовжується у 2015 році. Тож у педагогічних колективів позашкільних навчальних закладів області є можливість долучитися до плеяди прогресивних позашкільників, презентувавши на широкий загал досягнення з упровадження інноваційних технологій у позашкільну освіту.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 3.

^Вгору