ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ ЧИТЦІВ, ПРИСВЯЧЕНОГО ПАМ’ЯТІ Т.Г. ШЕВЧЕНКА

24.06.2022

Щороку на Сумщині за ініціативи управління культури Сумської обласної державної адміністрації відбувається конкурс читців, присвячений пам’яті Тараса Шевченка. Цьогоріч у конкурсі взяли участь 66 виконавців. Приємно, що переможцями конкурсу стали не лише слухачі Сумського територіального відділення Малої академії наук України, а й їх батьки та наукові керівники.

У категорії віком «Від 10 до 16 років» ІІ місце отримала БОРИСЕНКО ОЛЕКСАНДРА, вихованка гуртка «Географія» комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Мама Олександри – ІННА БОРИСЕНКО, у категорії віком «Від 22 років включно і старше» посіла ІІІ місце, розділивши його з керівницею гуртка «Літературна творчість» комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю ВЛАДИМИРОВОЮ ВАЛЕНТИНОЮ МИКОЛАЇВНОЮ.

ІІ місце у віковій категорії «Від 16 до 22 років» отримала СОФІЯ ЦЕМЕНТОВА, слухачка Сумського територіального відділення МАН, призерка ІІ етапу конкурсу-захисту у секції мистецтвознавства.

КАТЕРИНА ДЕМ’ЯНЕНКО – вихованка гуртка «Літературне краєзнавство» Глухівського міського центру позашкільної освіти Глухівської міської ради Сумської області, слухачка Сумського територіального відділення МАН отримала відзнаку за кращий авторський твір.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 5.

^Вгору