ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Вихованці Центру відкрили сезон походів

31.03.2015

Другий рік поспіль вихованці туристсько-краєзнавчого та фізкультурно-спортивного відділів Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю під керівництвом Сиротенка В.В., Бацман Ж.Г., Лапи Н.І. здійснюють пішохідний похід за маршрутом: м. Суми – с. Северинівка. Цьогорічна подорож, що відбулася з 27 по 29 березня, була насичена незабутніми зустрічами та захоплюючими подіями.

На шляху до с. Северинівка наша група завітала до Сумського прикордонного загону. Прикордонники продемонстрували нам роботу службових собак: вилучення заборонених для перевезення речей (зброї, набоїв, наркотичних речовин), затримання уявного порушника державного кордону.

Учасник походу: «Нас ознайомили з різними видами зброї, ми навіть тримали її у руках. Кульмінацією нашого захвату від спілкування з військовими стало катання на бронетранспортері».

Щиро подякувавши прикордонникам, група продовжила рух по маршруту.

У с. Северинівка зупинилися у Северинівскій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, де привітно зустріла директор Совенко М.В. Готували їжу на відкритому вогнищі неподалік школи.

Другий день подорожі був насичений спортивними подіями – відбулися змагання зі спортивного орієнтування та туризму між вихованцями Центру та вихованцями туристського гуртка Северинівської школи (керівник Куценко Р.Л.)

Село Северинівка розташоване у надзвичайно мальовничому місці серед пагорбів, що вкриті дубовими та хвойними лісами. У селі вихованці відвідали пам’ятний знак, встановлений жертвам Голодомору 1932-1933 років і пам’ятник воїнам, загиблим у роки Великої Вітчизняної війни.

Особливу подяку керівники походу від імені всієї групи висловлюють начальнику Сумського прикордонного загону Ільчинському Д.В., директору Северинівської загальноосвітньої школи Совенко М.В, керівнику гуртка Северинівської загальноосвітньої школи Куценку Р.Л. Усі фото...

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 7 й 4.

^Вгору