ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Вихованці гуртків початкового технічного моделювання Охтирського міського ЦПО – МАН весело та корисно провели час в м. Суми

01.11.2017

Вихованці гуртків початкового технічного моделювання Охтирського міського центру позашкільної освіти – Мала академія наук весело та корисно вирішили провести час в м. Суми в період осінніх канікул. Разом зі своїми керівниками - Хоменко Тарасом Григоровичем та Веселовим Ігорем Володимировичем діти побували в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та Сумському центрі науково-технічної творчості молоді.

Гостей нашого міста чекала насичена програма. Спочатку діти відвідали ОЦПО та РТМ та познайомилися з роботою гуртків науково-технічного відділу.

Дуже цікавою та змістовною була розповідь керівника гуртка «Умілі руки» Гаєвої Людмили Валентинівни про вироби своїх вихованців.

Гаврилова Ірина Романівна, керівник гуртка з початкового технічного моделювання, провела цікавий майстер-клас з виготовлення рухливих конструкцій за допомогою конструктора «ZOOB».

Южаков Євген Євгенович, методист відділу, ознайомив дітей з конструктором «Знаток» та провів майтер-клас по створенню радіостанції.

Після обіду делегація з Охтирки відправилася до Сумського ЦНТТМ. Там на них уже чекали нові відкриття у світі техніки.

В закладі діти мали змогу відвідати музей техніки, майстерні, лабораторії. Головний хранитель музею – керівник гуртка “Технічне конструювання” Щеглов Сергій Вікторович розповів дітям про історію розвитку науки у світі.

Литвиненко Володимир Павлович ознайомив дітей з роботою авіамодельного гуртка. Дітям було цікаво побачити діючі моделі планерів.

Відвідавши майстерню з автотрасового моделювання (керівник Лощонов Сергій Анатолійович) діти спробували відчути себе справжніми гонщиками під час запуску спортивних автомоделей.

Чернобров Костянтин Васильович, керівник гуртка "Колективна радіостанція", дуже захоплююче розповів про справу всього свого життя – радіоаматорство.

Стомленні але натхненні на нові творчі досягнення юні техніки з Охтирщини повернулися додому.

Всі фото...

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 1 й 5.

^Вгору