ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Вклонімося доземно українському солдату»

27.01.2016

26 січня 2016 року о 15 годині в Науковій бібліотеці Української академії банківської справи відбулася презентація книги «Вклонімося доземно українському солдату».

Організатори презентації: Сумський обласний військовий комісаріат, Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Партнером проведення презентації стала Українська академія банківської справи.

Ідея створення книги належить військовим журналістам колективу Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія».

Книга «Вклонімося доземно українському солдату» – данина тим, хто з честю виконує свій священний обов’язок – захищає Батьківщину заради щасливого майбутнього українського народу. Вона розповіла про втрату і біль, про мужність і героїзм, про те, що довелося пережити українським військовим на Донбасі і, які висновки усім нам доведеться зробити, переживши цю війну.

Багато з героїв книги відстоювали на головному майдані країни та в інших містах революцію Гідності, Свободи, Добра, Правди, право жити в європейській, прогресивній, демократичній сім’ї.

Герої книги різні за віком, професією, з різних куточків країни. Багато хто з них, коли ворог прийшов на поріг нашого спільного дому, без повістки з військкомату залишили сім’ї, роботу, рідні міста і стали на захист землі своїх батьків і дітей.

У презентації візяли участь військові – учасники АТО, волонтери, учителі, учні шкіл, вихованці Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

З учасниками презентації спілкувалися директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Попова Олена Іванівна, спеціаліст по роботі з особливим складом і громадськістю Сумського обласного військового комісаріату Скібчик Ігор Васильович, майор Фєдін Олексій Олександрович, координатор Громадського фонду «Суми» Голуб Тетяна Василівна, представник української діаспори Галина Климук-Хом’як.

Презентація книги супроводжувалася відеоматеріалами, відзнятими у зоні АТО, і патріотичними піснями у виконанні творчих колективів Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

За словами учасників заходу, книга «Вклонімося доземно українському солдату» – це без перебільшення, – підручник відваги і мужності захисників Вітчизни, об’єднаних любов’ю до України. Багато героїв цієї книги віддали життя за рідну землю, залишившись у пам’яті співвітчизників.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 1 і 6?

^Вгору