ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ

03.02.2022

2 лютого 2022 року з ініціатив секретаріату Рамсарської конвенції, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України світовою спільнотою відзначається Всесвітній день водно-болотних угідь. Ця подія покликана привернути увагу громадськості і урядів різних країн світу до цінності водно-болотних угідь задля підтримання стійкого розвитку нашої планети. «Водно-болотні угіддя на користь людям і природі» - під такою темою проходять інформаційні кампанії у 2022 році.

З метою підвищення обізнаності дітей та учнівської молоді з питань важливості водно-болотних угідь для багатьох аспектів діяльності та здоров’я людини, ролі цих екосистем для збереження біорізноманіття, для вихованців еколого-натуралістичного відділу в дистанційному форматі було проведено пізнавально-інформаційні презентації, віртуальні подорожі; організовано фотофлешмоб «Водойми рідного краю», створено мотиваційний відеоролик тощо.

Вихованці еколого-натуралістичного відділу взяли участь у фотофлешмобі "Водойми рідного краю" youtu.be/dyQhea7MqxQ

"Екологічний календар: Всесвітній день водно-болотних угідь"

youtu.be/GMDTIjEm7BI

Заходи у межах кампанії висвітлювалися в спільнотах «Еколого-натуралістичний відділ КЗ СОР – ОЦПО а РТМ», «Екологічний клуб ДИВОСВІТ» у соціальній мережі Facebook під хештегами #День_водно_болотних_угідь_2022, #СумськийОЦПОтаРТМ_ЕКО_календар

А 4 лютого планується проведення творчого діалогу між педагогами відділу та вихованцями за темою «Водно-болотні угіддя на користь людям і природі» на платформі дистанційного навчання Microsoft Teams.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 7 й 6.

^Вгору