ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Всеукраїнська акція «День юного натураліста»

23.09.2014

«Юннат – це на все життя!» − під таким девізом пройшов «День юного натураліста» в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

20 вересня 2014 року на базі еколого-натуралістичного відділу Обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було проведено ряд заходів для різних вікових груп вихованців, батьків та громадськості.

У школі раннього творчого розвитку «Сонечко» були проведені інтегровані заняття екологічного спрямування та ігрова програма «Ми − друзі природи», під час яких діти згадали правила поведінки в природному оточенні і запам’ятали, що людина є невід’ємною частиною живої природи і має її оберігати і захищати.

Діти молодшого шкільного віку демонстрували свої знання і практичні уміння з охорони і збереження довкілля під час квесту «Дивовижний світ природи».

Виступи агітбригад було презентовано під час пізнавально-розважальної програми «Юні охоронці природи». Старші вихованці ділилися досвідом природоохоронної роботи, участі в обласних та всеукраїнських заходах еколого-натуралістичного профілю. Найкращих вихованців – переможців обласного етапу всеукраїнських екологічних конкурсів та акцій за підсумками 2013-2014 навчального року − було нагороджено грамотами і пам’ятними подарунками.

Цікаво і захопливо пройшли випробування дітей, які вперше завітали до гуртків відділу. Майбутні охоронці природи завітали до «Королівства Флори і Фауни», де відповідали на запитання вікторини, розповідали вірші та співали пісні про природу. Всі гідно впоралися з завданнями і їх було прийнято до екологічного клубу «Дивосвіт».

Всі бажаючі мали змогу відвідати виставку творчих робіт вихованців «Природа і фантазія» та виготовити сувеніри на згадку під час майстер-класів з флористики та фітодизайну.

Гарного настрою та наснаги на подальше вивчення і дослідження таємниць природи додав і традиційний «юннатівський куліш», яким з радістю смакували вихованці і гості еколого-натуралістичного відділу.

Юннатівський рух без кордонів!

Юннат – на все своє життя!

Ми дбаєм разом про природу –

Сьогодні творим майбуття!

Для перегляду всіх фото перейдіть на сторінку...

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 2.

^Вгору