ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (радіокеровані моделі)

13.09.2018

07-10 вересня 2018 року у місті Глухів Сумської області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юніори) з авіамодельного спорту (радіокеровані моделі). Організаторами цих змагань стали Український державний центр позашкільної освіти, комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та Глухівський міський центр позашкільної освіти Глухівської міської ради Сумської області.

Для участі в заході до міста Глухів завітали команд з Волинської, Полтавської, Сумської, Вінницької, Одеської, Дніпропетровської областей, міста Київ.

Сумську область представляла команда вихованців гуртків авіамоделювання Глухівського міського центру позашкільної освіти.

Учасники команди Сумської області Малютін Микита (пілот) та Борщ Дмитро (механік) в особистій першості стали переможцями (III місце) у класі «Повітряний бій». У класі «Радіокеровані напівкопії моделі літаків» Борщ Дмитро виборов 4 місце.

Перемогу в змаганні здобула команда Дніпропетровської області, на другому місці команда Вінницької області, третє місце посіла команда Сумської області.

Вітаємо переможців та призерів Всеукраїнських змагань з авіамодельного спорту та бажаємо нових перемог та вдалих стартів!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 2 і 1?

^Вгору