ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з судномодельного спорту

16.07.2018

11-15 липня 2018 року у місті Глухів Сумської області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з судномодельного спорту (секція «М» - швидкісні радіокеровані). Організаторами цих змагань стали Український державний центр позашкільної освіти, комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та Глухівський міський центр позашкільної освіти Глухівської міської ради Сумської області.

Для участі в заході до міста Глухів завітали сім команд з різних регіонів України: Волинської, Полтавської, Сумської, Черкаської областей та міст Суми, Кременчуг.

Сумську область представляла збірна команда вихованців гуртків судномоделювання Глухівського міського центру позашкільної освіти та комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Учасники команди Сумської області в особистій першості стали переможцями та призерами:

- Борщ Дмитро – 5 золотих медалей, 2 срібні медалі та 2 бронзові медалі;

- Туман Кирило – 3 золоті медалі, 2 срібні медалі та 1 бронзова медаль;

- Васильєв Владислав – 2 срібні медалі;

- Науменко Іван – 2 золоті медалі, 3 срібні медалі та 3 бронзові медалі;

Усіх переможців змагань було нагороджено дипломами Українського державного центру позашкільної освіти та медалями, а команди-переможниці - дипломами і кубками.

Вітаємо переможців та призерів Всеукраїнських змагань з судномодельного спорту та бажаємо всім учасникам нових перемог та вдалих стартів!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 7 і 7?

^Вгору