ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Вшанування кращих!

18.05.2015

15 травня 2015 року на базі Сумського державного університету в рамках Дня науки відбулося урочисте вшанування 170 переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України та переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

На урочистостях були присутні провідні науковці, викладачі загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, які прийшли розділити гордість та радість за молоду творчу еліту області.

Теплими словами та щирими побажаннями неодноразових переможців олімпіад і конкурсів вітали Васильєв Анатолій Васильович, президент Сумського територіального відділення МАН України, ректор Сумського державного університету, професор; Попова Олена Іванівна, Директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

Серед кращих слухачів Сумського територіального відділення Малої академії наук:

Косторнова Світлана Олексіївна, учениця 11 класу Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 10 імені Героя Радянського Союзу О.Бутка. Неодноразовий переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у секції математики: у 2014 році – ІІІ місце, у 2015 році – І місце, макрокро та мікроекономіки – ІІІ місце. Переможець ІІІ (всеукраїнського) етапу конкурсу-захисту у секції прикладної математики у 2015 році І місце.

Похваленна Ольга Олексіївна, учениця 11 класу Гімназії №1 Сумської. міської ради. Переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у секціях математики і технологічні процеси та перспективні технології у 2015 році – І місце. Призер ІІІ (всеукраїнського) етапу конкурсу-захисту у секціях математики та технологічні процеси та перспективні технології – ІІ та ІІІ місце.

Безмен Андрій Іванович, учень 9 класу Сумської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів № 7. У 2014 році – І місце на Всеукраїнській науково-технічній виставці молодіжних інновацій та творчих проектів «Майбутнє України», лауреат премії імені Жоржа Шарпака. ІІІ місце на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у секції аві- та ракетобудування та машинобудування та робототехніка.

Кролевецький Денис Юрійович, учень 10 класу Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 10 імені Героя Радянського Союзу О.Бутка. У 2014 році – ІІ місце на І етапі Всеукраїнської науково-технічної виставці молодіжних інновацій та творчих проектів «Майбутнє України», неодноразовий переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у секціях Інтернет технології та WEB дизайн і математичне моделювання. Призер ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у 2015 році у двох секціях – ІІ місце у секціях Інтернет технології та WEB дизайн і математичне моделювання.

Московець Наталія Сергіївна, учениця 11 класу Роменської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені академіка А.Ф.Йоффе. З 2013 року переможець ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у трьох секціях теоретична фізика, прикладна математика та технології програмування. Призер ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту у 2014 році у секціях теоретична фізика та технологія програмування - ІІІ місця, а у 2015 році у секції технології програмування – ІІІ місце.

Криворучко Анна Олексіївна, учениця 11 класу Рибальської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Охтирського району. Учасник Міжнародної учнівської науково-практичної конференції «Україна очима молодих» у 2014 році. Призер Всеукраїнського колоквіума «Космос. Людина. Духовність» у 2013році – І місце, у 2014 – ІІІ місце. Переможець ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у 2015 році у секції теологія, релігієзнавство та історія релігії – І місце.

Куций Святослав Андрійович, учень 11 класу Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3. Учасник ХІІ та ХІІІ Всеукраїнської наукової конференції «Актуальні питання історії науки і техніки» у 2014 та 2015 рр. Переможець ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у 2015 році у секції у секції кліматологія та метеорологія – І місце.

Зубко Аліна Сергіївна, учениця 11 класу Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 10. Неодноразовий переможець ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у 2014 році в секції географія та ландшафтознавство – ІІ місце, а у 2015 році - І місце.

Тимошик Антон Андрійович, учень 10 класу Шосткинського навчально-виховного комплексу: спеціалізована школа І-ІІ ступенів – ліцей. Учасник Всеукраїнського конкурсу «Intel-Еко Україна 2014». Призер ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у 2015 році у секції агрономія – ІІ місце.

Богачек Єлизавета Миколаївна, учениця 11 класу Конотопської гімназії. Неодноразовий переможець ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у секції мистецтвознавства 2014 рік – ІІ місце, а у 2015 році в секціях мистецтвознавства та економіки. Призер ІІІ (всеукраїнського) етапу конкурсу-захисту у секції економіки – ІІІ місце , у секції мистецтвознавства ІІІ місце.

Почесними грамотами від Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації нагороджено педагогів вищих, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області, керівників науково-дослідницьких робіт.

Всі присутні насолоджувалися концертною програмою, підготовленою творчими колективами вищих навчальних закладів області та Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Свято залишило в серцях усіх присутніх незабутні враження.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 3 й 6.

^Вгору