ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Засідання обласного методичного об’єднання

30.10.2015

29 жовтня 2015 року відбулося засідання обласного методичного об’єднання для методистів, керівників творчих об’єднань декоративно-ужиткового профілю позашкільних навчальних закладів з теми «Удосконалення навчально-виховної роботи за декоративно-ужитковим профілем шляхом залучення дітей та учнівської молоді до творчої діяльності».

У заході взяли участь 37 методистів та керівників творчих об’єднань декоративно-ужиткового профілю позашкільних навчальних закладів області.

Під час засідання було розглянуто питання щодо виховання національно свідомої особистості через залучення до навчально-творчої діяльності в гуртках декоративно-прикладного профілю. Також учасники семінару ознайомилися з умовами участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка-2016», напрям «Керівник гуртка декоративно-ужиткового мистецтва».

Учасники заходу відвідали виставку «Полотняний літопис Слобожанщини» в Обласному зразковому музеї туризму та краєзнавства Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Керівник творчого об’єднання «Піскова анімація» Савчук Дмитро Юрійович поділився з колегами досвідом роботи з теми: «Піскова анімація як засіб активізації пізнавальної діяльності дітей та учнівської молоді.

Керівник гуртка Охтирського міського центру позашкільної освіти-Малої академії наук учнівської молоді Назарова Тамара Миколаївна поділилася з колегами досвідом створення виставкових робіт, що відображають народні традиції і виготовляються з природних матеріалів, які притаманні відповідній місцевості.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 8.

^Вгору