ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Засідання обласного методичного об’єднання педагогів шкіл (студій, об’єднань) раннього творчого розвитку

16.10.2015

15 жовтня 2015 року на базі гуманітарно-оздоровчого відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулося засідання обласного методичного об’єднання педагогів позашкільних навчальних закладів області, які працюють з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку з теми «Сучасні дошкільники: проблеми розвитку особистості».

На засіданні методоб’єднання були присутні 35 педагогів з позашкільних навчальних закладів області та викладачі Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка.

Під час засідання було розглянуто питання щодо особливостей психофізичного розвитку дітей дошкільного віку, формування екологічної свідомості та здоров’язбережувальної компетентності дошкільників засобами ігрової діяльності.

Учасники методоб’єднання познайомилися з інтерактивними формами взаємодії з батьками вихованців щодо особливостей гендерного виховання та розвитку комунікативно-мовленнєвих здібностей дітей дошкільного віку.

Під час презентації роботи творчого об’єднання «Ми працьовиті» учасники засідання відвідали відкрите заняття з англійської мови та власноруч виготовили український оберіг.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 7 й 9.

^Вгору