ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Засідання обласного методичного об’єднання педагогів шкіл (студій, об’єднань) раннього творчого розвитку

25.04.2016

21 квітня 2016 року на базі комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради «Палац дітей та юнацтва» відбулося засідання обласного методичного об’єднання педагогів шкіл (студій, об’єднань) раннього творчого розвитку за темою «Формування ціннісних орієнтацій дітей дошкільного та молодшого шкільного віку».

Заступник директора з навчально-виховної роботи Тростянецького ПДЮ Омельчук Емма Анатоліївна ознайомила з формами організації навчально-виховного процесу у закладі.

Алєксєєва Н.Л., методист Тростянецького ПДЮ, поділилася досвідом роботи щодо формування ціннісних орієнтацій дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку в умовах узаємодії позашкільного навчального закладу та родини.

Учасники засідання відвідали та обговорили заняття вокального гуртка «Земля – наш рідний дім» та тематичне свято «Диво-квіти українського віночка».

Учасники методичного об’єднання мали змогу поділитися досвідом роботи з морально-етичного та патріотичного виховання під час круглого столу.

Голова методичного об’єднання, завідувач гуманітарно-оздоровчим відділом Комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Людмила Олексіївна Скоробагатько окреслила перспективи роботи щодо формування ціннісних орієнтацій дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в умовах позашкільного закладу.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 3.

^Вгору