ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Засідання обласного методичного об’єднання педагогів шкіл (студій, об’єднань) раннього творчого розвитку «Формування національно-патріотичних цінностей дітей дошкільного та молодшого шкільного віку засобами позашкільної освіти»

19.05.2022

18 травня 2022 року у форматі онлайн відбулося засідання обласного методичного об’єднання педагогів, які працюють з вихованцями дошкільного та молодшого шкільного віку в закладах позашкільної освіти області.

Досвід роботи з формування національно-патріотичних цінностей вихованців презентували педагоги Лебединського центру позашкільної освіти Лебединської міської ради Сумської області.

Відкриваючи засідання методичного об’єднання, Людмила Скоробагатько, завідувачка гуманітарно-оздоровчого відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, наголосила на актуальності в умовах сьогодення підвищення ролі позашкілля і родини у вихованні духовних цінностей дітей – майбутніх громадян України.

Алла Попова, директорка Лебединського центру позашкільної освіти Лебединської міської ради Сумської області, ознайомила із системою роботи закладу щодо національно-патріотичного виховання засобами позашкільної освіти.

Особливості впровадження сучасних педагогічних технологій в освітньому процесі шкіл раннього творчого розвитку Лебединського центру позашкільної освіти Лебединської міської ради Сумської області розкрила методист закладу Олена Мальцева.

Сучасні підходи в організаційно-масовій діяльності з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку презентували Тетяна Шишняк і Світлана Федірко, культорганізатори Лебединського центру позашкільної освіти Лебединської міської ради Сумської області.

Методичними лайфхаками в роботі з національно-патріотичного виховання поділилася Інна Ковальова, методист Лебединського центру позашкільної освіти Лебединської міської ради Сумської області.

Інформацію про можливості віртуального освітнього простору для здобувачів позашкільної освіти розкрила Вікторія Заярна, методист Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, презентуючи онлайн хаб «Україна – це ми».

Про підсумки обласного Фестивалю-конкурсу родинних гербів «Я. Родина. Україна» йшлося у виступі Людмили Говійної, керівника гуртка «Літературна діяльність» Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Учасники заходу наголосили на важливості розроблення й упровадження сучасних педагогічних технологій організації роботи з дітьми з національно-патріотичного спрямування та визначили основні завдання діяльності за означеною темою й шляхи реалізації.

Дякуємо колегам за плідну творчу співпрацю!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 7 і 5?

^Вгору