ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Засідання обласного методичного об’єднання педагогів шкіл (студій, об’єднань) раннього творчого розвитку

31.10.2012

23 жовтня 2012 року на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю проведено обласне методичне об'єднання педагогів позашкільних навчальних закладів, які працюють з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку, за темою «Системний підхід у навчально-виховному процесі як засіб розвитку пізнавально-творчих здібностей вихованців».

На засіданні було проведено очний етап обласного конкурсу педагогічної майстерності «Творча особистість року» за напрямом раннього творчого розвитку. Педагоги-фіналісти презентували досвід власної діяльності у номінації «Оптимізація навчально-виховної роботи творчого об’єднання».

Учасники засідання мали змогу ознайомитися з педагогічними портфоліо Чаус Ірини Володимирівни, керівника гурткової роботи школи ранньої творчої орієнтації «Малюк» Сумського палацу дітей та юнацтва, Дуніної Оксани Олександрівни, керівника гурткової роботи школи раннього творчого розвитку «Веселка» Глухівського міського центру дитячої та юнацької творчості, а також Левченко Любові Іванівни та Заярної Вікторії Сергіївни, керівників гурткової роботи-методистів Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо творчого натхнення та професійних звершень!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 3?

^Вгору