ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Засідання обласного методичного об’єднання

19.02.2015

18 лютого 2015 року відбулося засідання обласного методичного об’єднання методистів, керівників творчих об’єднань декоративно ужиткового профілю позашкільних навчальних закладів з теми: «Соціалізація вихованців у процесі навчально-творчої діяльності декоративно-ужиткового спрямування».

До участі в заході долучилося 25 методистів і керівників творчих об’єднань декоративно-ужиткового профілю позашкільних закладів області. Вони плідно працювали впродовж шести годин.

Завідуюча відділом соціальної реабілітації обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Тарасенко Тетяна Петрівна виступила з доповіддю про актуальність формування національного світогляду учнівської молоді та проаналізувала результати участі творчих об’єднань в заходах обласного та всеукраїнського рівнів.

Методист відділу Центру Покутня Лідія Миколаївна у своєму виступі наголосила на необхідності активного залучення вихованців до конкурсної діяльності як ефективного засобу національного виховання підростаючого покоління.

Керівник зразкового творчого об’єднання ОЦПО та РТМ «Паперова пластика» Ткаченко Вікторія Володимирівна поділилася з колегами досвідом соціалізації вихованців у процесі навчально-творчої діяльності, а методист Охтирського міського центру позашкільної освіти-малої академії наук Теличко Світлана Василівна ознайомила учасників семінару з презентацією з теми: «Відродження культурної та духовної спадщини українського народу в процесі творчої діяльності творчих об’єднань декоративно-ужиткового профілю».

Учасники заходу взяли участь у творчій майстерні «Мир вашій оселі» з виготовлення паперового птаха в техніці оригамі, що провела Ткаченко Вікторія Володимирівна.

Неабиякий інтерес виявили учасники заходу до презентації керівника гуртка «Піскова анімація» Савчука Дмитра Юрійовича з теми «Розвиток творчих здібностей вихованців засобами піскової анімації».

У березні керівники творчих об’єднань і методисти матимуть змогу долучитися до участі в семінарі-практикумі з теми: «Способи створення плоскісних форм у техніці декоративної пластики».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 1.

^Вгору