ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОГО МЕТОДОБ’ЄДНАННЯ ПЕДАГОГІВ ТВОРЧИХ УЧНІВСЬКИХ ОБ’ЄДНАНЬ ЕКОЛОГО-НАТУРАЛІСТИЧНОГО НАПРЯМУ

27.10.2023

26 жовтня 2023 року на платформі дистанційної освіти Microsoft Teams відбулося засідання обласного методичного об’єднання педагогів творчих учнівських об’єднань еколого-натуралістичного напряму з теми «Дієві практики національно-патріотичного виховання у творчих об’єднаннях еколого-натуралістичного напряму».

До заходу долучилося 54 педагоги 19 закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Учасники засідання ознайомилися з актуальними питаннями реалізації Концепції національно-патріотичного виховання у системі освіти. Зокрема з ефективними засобами формування у дітей та учнівської молоді відповідальності за природу як національне багатство країни.

З особливостями організації дослідницької роботи в умовах воєнного стану, активностями для здобувачів освіти та педагогів у межах фестивалю біологічних колекцій «Природа навколо нас» присутніх ознайомив Говорун Олександр Володимирович, кандидат біологічних наук, доцент кафедри біології та методики навчання біології Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка.

Педагоги закладів позашкільної освіти презентували волонтерські юннатівські ініціативи, освітні проєкти, екопікніки, інші практики національно-патріотичного виховання еколого-натуралістичного спрямування.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 8 і 4?

^Вгору