ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Засідання обласної профільної творчої групи педагогів гуртків початкового технічного моделювання

03.03.2021

03 березня 2021 року в режимі відеоконференції відбулося засідання обласної профільної творчої групи педагогів гуртків початкового технічного моделювання з теми «Про стан та перспективи розвитку гуртків початкового технічного моделювання у сучасних умовах».

До участі в заході долучилися керівники гуртків початкового технічного моделювання, методисти закладів позашкільної освіти області: Глухівської, Шосткинської, Буринської, Сумської, Тростянецької, Путивльської, Білопільської, Охтирської, Лебединської, Кролевецької, Конотопської міських рад, Великописарівської, Недригайлівської, Степанівської селищних рад, Боромлянської, Миколаївської, Новослобіської сільських рад.

Завідувач науково-технічного відділу комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Сергій Статівка акцентував увагу присутніх на особливостях участі команд у обласних та всеукраїнських заходах за початково-технічним профілем у онлайн форматі, зокрема на організації проведення обласних змагань з початкового технічного моделювання у 2021 році.

Тетяна Подгорна, методист Центру виступила з доповіддю з теми «Перспективи розвитку гуртків початково-технічного профілю в Сумській області».

Про програмне забезпечення у закладах позашкільної освіти розповів методист Євген Южаков.

За результатами вебінару було затверджено умови проведення обласних змагань з початкового технічного моделювання та визначено терміни їх проведення.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 7 й 6.

^Вгору