ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Завершився 1-ий (обласний) етап змагань з туристських спортивних походів серед учнівської та студентської молоді

22.01.2022

Завершився І-ий (обласний) етап змагань із туристських спортивних походів серед учнівської та студентської молоді.

На обласний етап було представлено 10 звітів про проведення походів, а саме:

1 – про похід ІІ категорії складності; 4 – про походи І категорії складності; 5 – про походи 3 ступеня складності з пішохідного, водного, велосипедного, лижного видів туризму. Походи проводилися територією Сумської, Полтавської областей, Українськими Карпатами.

Команда комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю стала переможцем у двох номінаціях:

- водні походи І категорії і 3 ступеня складності річкою Ворскла в межах Сумської і Полтавської областей, керівник походів Кондратенко Дмитро Євгенович;

- пішохідний похід 3 ступеня складності Українськими Карпатами, керівник Бацман Жанна Григорівна.

- велосипедний похід 3 ступеня складності Сумщиною, керівник Мараховська Зоя Анатоліївна;

- велосипедний похід ІІ категорії складності Сумщиною, керівник Мараховський Станіслав Олексійович.

Також переможцями змагань визнано:

- команду Сумського Палацу дітей та юнацтва за пішохідний похід І категорії складності Карпатами, керівник Андросова Валентина Іванівна;

- команду Центру дитячої та юнацької творчості Миропільської сільської ради за лижний похід 3 ступеня складності територією Сумської області, керівник Скрипка Андрій Васильович.

Призерами змагань стали:

- команда Станції юних туристів Конотопської міської ради за водний похід І категорії складності річкою Сейм, керівник Хвостов Ігор Миколайович;

- команда Комунального позашкільного навчального закладу «Охтирський міський центр позашкільної освіти – Мала академія наук учнівської молоді» за велосипедний похід І категорії складності Сумщиною керівник Сталинський Валентин Олексійович.

Вітаємо всіх учасників конкурсу!

Бажаємо подальших цікавих подорожей рідним краєм, перемог у Всеукраїнських змаганнях з туристських спортивних походів серед учнівської та студентської молоді і нових спортивних звершень!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 1.

^Вгору