ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Здоровим бути здорово!

26.11.2021

«Рухайся більше – житимеш довше» – цю народну мудрість цілком поділяють вихованці фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. З 20 до 21 листопада 2021 року вони взяли участь у змаганнях з фізичної підготовки «Valeo! – бути здоровим».

Захід проводився за змішаною формою: очно для дітей молодшої вікової групи та дистанційно для дітей середньої та старшої вікових груп. Змагання проводилися у трьох видах: присідання, качання пресу, жим від підлоги.

У вправі «присідання» найкращі результати у своїх вікових групах показали Курілов Артем, Денисенко Дар’я, Нажміддінов Данііл, Голопьоров Михайло, Білявський Давід, Голопьорова Катерина, Галушка Даніл, Донченко Надія, Штогрін Вячеслав, Акименко Анастасія.

У вправі на прес найвищі результати продемонстрували Тарасенко Назар, Положій Георгій, Стрибуль Любов, Князєв Нікіта, Голопьорова Катерина, Задаянний Максим, Тимошенко Ксенія, Пінчук Данило, Акименко Анастасія.

Найсильнішими у вправі «жим від підлоги» стали Луніка Павло, Новікова Аліса, Хахуля Філіп, Латка Софія, Фролов Роман, Рідна Аріна, Акименко Анастасія, Ситнік Сергій.

Вітаємо переможців! Бажаємо всім учасникам міцного тіла та незламного духу.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 6 і 7?

^Вгору