ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Зимова казка»

12.01.2015

Цікаво і змістовно провели зимові канікули вихованці гуртків відділу соціальної реабілітації ОЦПО та РТМ. Розпочали свята з традиційних майстер-класів з виготовлення новорічно-різдвяних сувенірів, в яких взяли участь вихованці і їх батьки. Під керівництвом досвідчених педагогів учасники майстер-класів з великим задоволенням виготовляли різдвяні чобітки, подарункові сувеніри, листівки, ялинкові прикраси, новорічні композиції.

Дорослі та малята, які стали учасниками святкових обласних заходів, що проходили в Сумському академічному театрі драми та музичної комедії ім. М.Щепкіна змогли споглядати чудову виставку творчих робіт педагогів та вихованців відділу. Великий Сніговик-веселун радо зустрічав малят обіймами. Коза-дереза, Зайчик-побігайчик, казкові ялиночки створювали святковий настрій дітям та їхнім батькам.

А в Сумській муніципальній галереї з 22 грудня по 12 січня відбулася виставка «Зимова казка» та були проведені творчі майстерні для мешканців міста Суми.

Діти не лише наполегливо працювали, створюючи красу, але й відпочивали. 28 грудня 2014 року відбувся святковий захід «Новорічна історія» для батьків та вихованців творчого об’єднання «Кіндер-клуб» та їхніх батьків. У святі взяло участь більше 100 вихованців, 50 батьків. Кожен учасник заходу був одягнений в карнавальний костюм, виготовлений разом з педагогами та батьками. Малята ніби опинилися в зимовій казці: залюбки гралися в сніжки, водили хороводи, співали пісні, розповідали вірші. Батьки теж стали активними учасниками святкової програми. Солодкий подарунок отримав кожний учасник свята.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 7.

^Вгору