ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ЗИМОВІ КАНІКУЛИ – ЧАС НОВОРІЧНИХ ПРИГОД ТА РОЗВАГ

12.01.2022

Вихованці фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю звикли проводити канікули активно та весело. Під час зимових канікули юні спортсмени здійснили цікаві подорожі та екскурсії, взяли участь у змаганнях та екологічних акціях.

Так, напередодні нового року діти не могли залишити без гостинців зимуючих птахів, тому приготували годівнички зі смаколиками та розвісили їх в лісосмугах міста.

4 січня гуртківці фізкультурно-спортивного відділу СОЦПО та РТМ здійснили екскурсію до м. Тростянець. Юні туристи дізналися як виготовляють шоколад і якими виробами славиться Тростянецька фабрика, ознайомилися з історією садиби Леопольда Кеніга та відчули ауру, в якій створював свій перший симфонічний твір композитор Петро Чайковський, відвідали Круглий двір та поринули в атмосферу новорічного міста.

Напередодні Різдва 5 січня вихованці фізкультурно-спортивного відділу зустрілися біля головної новорічної ялинки міста Суми. На Театральній площі вони взяли участь у спортивній вікторині з елементами спортивного орієнтування. Малеча та досвідчені орієнтувальники перевірили свої знання умовних знаків та символів спортивної карти, продемонстрували свої вміння при виконанні практичних вправ.

А ще юні спортсмени весело проводили час на ковзанці, брали участь у квесті «Новорічні ялинки міста», відвідували муніципальну галерею мистецтв та музеї міста.

Час проведений з користю для здоров’я та насичений духовно наповнив юних спортсменів енергією для здійснення нових звершень.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 7 + 7.

^Вгору