ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Зустріч з гостем зі Сполучених Штатів Америки Шейн Ан

23.10.2015

Є безліч сучасних способів вивчення англійської мови. Усі вони дають гарні результати. Однак, щоб навчитися розмовляти іноземною мовою, треба нею розмовляти. Спілкування з людьми, для яких англійська є рідною, – надзвичайно цінний та найбільш ефективний спосіб, який ми із задоволенням використовуємо на заняттях клубу знавців англійської мови.

Нещодавно до гуртківців завітав гість зі Сполучених Штатів Америки Шейн Ан. Рідне місто Шейна – Вашингтон. Він дуже любить подорожувати і відвідав більше 30 країн світу. В Україні також не вперше, десять років тому жив у Києві тривалий час. У Сумах нашому гостю дуже подобається природа, спокій маленького міста та традиційна українська їжа, а ще щирі посмішки та яскраві очі українських дітлахів.

Діти звернулися до гостя з безліччю питань: про красиві місця Америки та інших країн, про найсмачнішу їжу у світі, про найцікавіші пригоди та подорожі, про захоплення та проблеми американських дітей, про ціни на цукерки та автомобілі. З інтересом діти переглянули цікаву мультимедійну презентацію та послухали розповідь про подорож до Лондона. Усі разом пили чай, ласували солодощами та раділи спілкуванню.

Настав час сказати: “Goodbye! And see you soon!” та сподіватись ще не на одну зустріч.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 2.

^Вгору